Credits

Afbeelding op pagina ‘Digitale contentspecialist’: Jacob de Vries
Afbeelding op pagina ‘Radio’: Jacob de Vries
Afbeelding op home: Jacob de Vries

Cookies en data

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we deze verzamelen
Deze website verzamelt alleen functionele en analytische cookies. Tenzij je het contactformulier gebruikt worden er geen persoonlijke gegevens van je verzameld.

Hoelang we jouw gegevens bewaren
Als u een opmerking achterlaat, worden de opmerking en de metagegevens voor onbepaalde tijd bewaard. Dit is zodat we vervolgopmerkingen automatisch kunnen herkennen en goedkeuren in plaats van ze in een moderatierij te houden. Websitebeheerders kunnen die informatie ook zien en bewerken. Stuur je een mail via het contactformulier? Deze bewaar ik twee weken, deze worden daarna verwijderd. Wil je dit sneller, stuur mij dan een email: jacob (at) vriesmedia.nl

Welke rechten heb je op de verzamelde data?
Als je reacties hebt achtergelaten, kun je verzoeken om een ​​exportbestand van de persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kunt ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we over je hebben, verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Waar sturen we jouw data naar toe?
Bezoekerscommentaar kan worden gecontroleerd door een geautomatiseerde spamdetectieservice.

Disclaimer

Vriesmedia.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid op welke wijze dan ook, voor het gebruik van de op deze site gepubliceerde tkest en alle andere inhoud. Vriesmedia.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website.

Vriesmedia.nl geeft echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Vriesmedia.nl accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door vriesmedia.nl worden gewijzigd of verwijderd.

Foto’s of afbeeldingen die bij artikelen en pagina’s zijn geplaatst, zijn allen in eigen beheer en mogen op geen enkele wijze gedownload, bewerkt of verwerkt worden tenzij anders aangegven. Vriesmedia,nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, hetgeen verlies van data, gegevens of derving van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie/foto’s/afbeeldingen welke op deze website beschikbaar worden gesteld.

Bent u van mening en kunt u aantonen dat een afbeelding en/of tekst uw intellectueel eigendom is? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Vriesmedia.nl behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Vriesmedia.nl de toegang tot de webpagina monitoren.